2017-06-13 07:27:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nehéz napra számíthat a munkahelyén

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Vízöntő jegyében áll. A pénzügyek állnak most a figyelme középpontjában, talán egy sürgős problémára kell megoldást találnia. Ha saját vállalkozása van, akkor egy váratlan, kusza helyzetre kell felkészülnie, amihez nem ártana segítséget kérnie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Régi ismerősével találkozik, akivel remekül elbeszélgetnek. Felidézik a múlt eseményeit, és jót derülnek egy-egy történésen. Az is lehet, hogy egy régi vonzalom éled újra az életében. Jól gondolja meg, bele akar-e vágni!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rengeteg lehetőség kínálkozik a mai napon, amit csak észre kell vennie és kihasználni. Optimizmusa és lendülete másokra is hatással van. Este vegye ki a részét a szórakozásból, ha egy vidám buliba hívják!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a Bika jegyében látható, ez nagyon kedvez önnek. Remekidőszakot jelez a szerelemben, ha már régóta párkapcsolatban él, akkor most az eljegyzés is szóba kerülhet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Régóta szeretnének már a barátaikkal összejönni, de lehet, hogy ma is közbejön valami. Társa is vágyik egy kis kikapcsolódásra, ezért legkésőbb a hétvégére halasszák el a beharangozott partit.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár több bevételre számíthat, mégis hamar ki kell adni az autójára vagy a telefonjára, úgyhogy próbáljon meg spórolni. A családtagjaival kellene megbeszélni egy olyan ügyet, mely nyomasztja önt, tőlük kaphatja a legjobb tanácsot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Szokatlan feladatot vállal magára, amire korábban nem is számított. Szerencsére jó formában van, és eleget tud tenni a kérésnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz az önnel szemben álló jegyben látható, és ez a partnerkapcsolatát helyezi előtérbe. A párjával most pontot tudnak tenni a régóta húzódó konfliktusok végére, de ehhez őszintének kell lennie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Feltűnhet valaki a közelében, akivel szívesen kerülne szorosabb kapcsolatba. Érzékelhető szándékai miatt viszont feszültebbé válhat a viszonya egy önnek kedves személlyel. Legyen egy kicsit tapintatosabb! Elképzelhető, hogy féltékennyé teszi egy igen jó barátját.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó hatására ma minden kommunikációval kapcsolatos ügye zátonyra fut: félreértések, megfeneklett párbeszédek jellemzik a mai napot. Nem baj, ha ma egy kicsit kerüli mások társaságát, keresse a nyugalmat, az egyedüllétet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy fontos kérdés kerül megvitatásra a mai napon. Ha megmakacsolja magát, akkor kizárólag hátrányt szenvedhet. Maradjon rugalmas, és akadályozzon meg minden konfliktust!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez kisebb konfliktusokat jelez, elsősorban egy idősebb nőrokonával kapcsolatban. A Vénusz viszont a Bika jegyében látható, szerelmi életét erősíti, stabilizálja, a párkapcsolatában sikerül rendet tennie.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: